Szanowni Państwo,

Istnieje możliwość przekazania  darowizn celowych na wydarzenia współorganizowane przez Fundację Rozwoju KUL. W tym celu wystarczy jedynie wybrać interesujące Państwa wydarzenie z zakładki Formy działalności i  przekazać środki na konto bankowe Fundacji Rozwoju KUL nr 03 1050 1953 1000 0090 3079 8087.

W tytule przelewu prosimy opisać, które wydarzenie chcą Państwo wspomóc (Konkurs Bliżej pszczół, Kongres Dydaktyki Polonistycznej, Kongres Ekumeniczny, Konferencja pszczoła w mieście, Konkurs Logiczny, Konkurs Oratorski).

Darowiznę można przeznaczyć również na działalność Fundacji Rozwoju KUL. Wówczas w tytule przelewu należy podać jedynie: Fundacja Rozwoju KUL.

Serdecznie dziękujemy za Państwa wsparcie

Drodzy Przyjaciele naszej Fundacji

i Przyjaciele Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego

Program do rozliczania PIT 2013 online - e-pity 2012

Jana Pawła II,

W tym roku Fundacja Rozwoju KUL nie uzyskała statusu OPP, ale dla wszystkich, którzy zechcą wesprzeć KUL proponujemy wsparcie dla Fundacji im. Jacka Krawczyka, która zajmuje się niesieniem pomocy społecznej świeckim studentom Wydziału Teologii Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II.

Chcąc zadysponować na rzecz Fundacji jeden procent swojego podatku dochodowego należy:

• znaleźć w formularzu PIT część zatytułowaną: Wniosek o przekazanie 1% podatku należnego na rzecz organizacji pożytku publicznego;
  • wpisać pod odpowiednią pozycją numer KRS Fundacji im. Jacka Krawczyka – 0000028363;
  • wpisać pod następną pozycją kwotę 1% podatku należnego, wynikającego z zeznania podatkowego.

Dziękujemy za okazaną życzliwość,

Piotr Taracha, Prezes Zarządu